Reparații termopane București

Atunci când ai nevoie de cineva priceput în reparații termopane, apelezi 0751.184.756

Dacă o fereastră nu se mai deschide, nu se mai închide sau nu mai izolează ca în prima zi când ai cumpărat-o, nu înseamna neapărat că trebuie să iți pregătești bugetul pentru a o înlocui.

Un simplu reglaj, poate înlocuirea garniturii, a geamului termopan sau a feroneriei, poate rezolva problema cu costuri scăzute. Reparații termopane iți este alături în București și Ilfov. Dacă totuși fereastra nu mai poate fi salvată, atunci va stam la dispoziție cu serviciul de vânzare și montaj.

Un confort mai ridicat? Vrei costuri mai mici cu încălzirea? Înlocuim panouri de sticla termopan cu 2 foi și tripan cu trei foi, cu geam de calitate produs de Saint Gobain pentru a va bucura de cel mai înalt standard de calitate. 

Confortul pe timp de iarna este asigurat prin sticla de tip Low-E (Planitherm ultra N) iar pe timp de vara, poți reduce încălzirea excesiva a incaperilor sau a balcoanelor cu sticla de tip 4 anotimpuri (Planitherm 4 Season Evolution)

Servicii reparații termopane

Personal pregătit, cu atestat de montaj și prelucrare tâmplărie

Reparatii ferestre - Reparatii termopane

Feronerie
Înlocuire și reglaje

Schimbare feronerie
Modificare deschidere
Ungere feronerie
Schimbare Garnitura
Reglaj fereastra
Inlocuire sticla sparta - Reparatii termopane

Sticlă
Înlocuire

Înlocuire geam spart

Înlocuire geam cu panel

Înlocuire panel cu geam

Sticla cu protecție solara

Sticla reflexivă

 

Montaj tamplarie - Reparatii termopane

Montaj
Montaj și vânzare

Termopane Salamander

Termopane Rehau

Termopane Gealan

Feronerie ROTO

Feronerie G-U

Ce spun clienții

Seriozitatea este cartea noastră de vizita

Andrei Vasile, Otopeni

Am ales sa repar 2 uși cu reparatiitermopaneonline.ro și sunt foarte mulțumit de servicii. Ușile se închid acum perfect și în plus este mult mai cald.

Mihaela Popovici, București

Am avut nevoie sa scot o hota și am ales sa înlocuiesc sticla cu panel. Totodata, am făcut o revizie a tuturor ferestrelor din apartament, deoarece intra frigul pe lângă garnitura. Echipa Reparații Termopane este foarte pregătita. Mulțumesc!

Solicita o vizita

Suna acum și solicita o vizita a unui coleg pentru o constatare. Constatarea este gratuita, dacă alegi sa lucrezi cu noi!

Contact
Reparatii Termopane Bucuresti Ilfov

Unde ne deplasăm

Suntem disponibili pentru Reparații Termopane în zona București sector 1, București sector 2, București sector 3, București sector 4, București sector 5, București sector 6 și localitățile Periș, Snagov, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Balotești, Moara Vlăsiei, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Dascălu, Petrichioaia, Ștefăneștii de Jos, Afumați, Găneasa, Buftea, Mogosoaia, Voluntari, Dobroiești, Pantelimon, Branești, Dragomiresti, Chitila, Chiajna, Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Bragadiru, Cornetu, Măgurele, Jilava, Vidra, Berceni, Popesti Leordeni, Cernica.